Clearcircle.nl world

Wij zijn ClearCircle, circular cleaning products. Een Nederlands bedrijf dat een compleet circulair pakket duurzame en afbreekbare schoonmaakmiddelen voor de professionele

werkomgeving ontwikkelt, produceert en rechtstreeks aan de klant levert.

Circulair
schoonmaken is
nog nooit zo
makkelijk geweest

Als eerste en enige in Europa bieden wij een innovatief circulair ‘Bag in Box’ retourprogramma. Onze medewerkers leveren de producten rechtstreeks aan de klant, vullen de voorraad automatisch aan en halen na gebruik de duurzame verpakkingen weer op. Deze worden tot wel 8 keer hergebruikt.

Clearcircle.nl bottle grass

Uw afval wordt weer grondstof. Via een uniek ‘upcycle’ proces worden de verpakkingen na optimaal hergebruik verwerkt tot nieuwe relevante producten zoals de doseerkubus, vloeren en sproeiflacons. Deze full-service dienstverlening bespaart u tijd én kosten en maakt duurzaam schoonmaken gemakkelijk.

Inzichten van
vandaag gebruiken wij
om het morgen nóg
beter te doen

Samen met Ecochain Technologies werken wij actief aan een duurzame toekomst en stellen hiervoor meetbare transparante doelen. Zo krijgen wij en onze klanten volledig inzicht in onze milieu impact en werken we stapsgewijs verder aan circulariteit. Dit maakt ons tot een sterke innovatieve en betrouwbare partner waar u op kunt bouwen.

Clearcircle logo 1
Clearcircle logo 2
Clearcircle logo
Clearcircle logo 4